Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Beställ
Kontakt

2021-08-17

iBoxen rekryterar Markus Trautmann som kommunikationschef

Infrastrukturbolaget iBoxen, som bygger upp ett rikstäckande och leverantörsoberoende paket­boxnätverk, har rekryterat Markus Trautmann som marknads- och kommunikationschef.

2021-07-08

iBoxen expanderar till Göteborg: Placerar ut första 58 skåpen och öppnar nytt kontor

Under våren har iBoxen placerat ut knappt 200 skåp i Stockholm och 48 i Bodens kommun, och tio ledande transportbolag levererar nu till iBoxens boxar. Nu tar iBoxen nästa viktiga steg på tillväxtresan och placerar ut de första skåpen i Göteborg. Samtidigt står det klart att iBoxen öppnar upp ett kontor i Göteborg i höst för att komma närmare den lokala fastighetsmarkaden i västsverige. 

2021-07-06

DB Schenker ansluter till iBoxens infrastruktur

iBoxen fortsätter utrullningen av den nationella, oberoende infrastrukturen och har sedan starten slutit avtal med flera ledande transportbolag. Senast i ordningen att ansluta sig är transportföretaget DB Schenker som från och med måndagen den 21 juni börjar leverera paket­ till iBoxens boxar.

2021-07-01

iBoxen sluter avtal med Skärgårda: Placerar ut boxar i Stockholms skärgård

Från och med denna vecka kommer e-handlare bosatta på öarna Ornö, Gällnö och Sandhamn kunna få sina paket­ levererade till iBoxens paket­boxar. iBoxen sluter avtal med transportföretaget Skärgårda som kommer använda boxarna som ett komplement till hemleverans­er i skärgården.

2021-06-01

Klart: Bring börjar leverera paket­ till iBoxen

iBoxens oberoende och nationella infrastruktur växer. Sedan starten tidigare i år har flera stora transportbolag anslutit sig till iBoxen. Nu står det klart att logistikföretaget Bring från och med 1 juni börjar med paket­leverans­er till iBoxens boxar.

2021-05-19

Unika infrastruktursatsningar i Boden och Pajala ska lösa samhällsutmaningen med post- och paket­service på landsbygden

 

Norra Sverige har de senaste åren sett en rejäl tillväxt, och i takt med att regionen utvecklas ökar också efterfrågan på infrastrukturlösningar. Nu genomför den digitala plattformen Predictive Movement ett pilotprojekt i Pajala där man med hjälp av en helt ny lösning med specialanpassad teknik, så som AI och blockkedjor, ska samordna transporter. Samtidigt placerar infrastrukturföretaget iBoxen ut ett 50-tal nya leverans­boxar i Boden. Båda satsningarna innebär nya möjligheter för infrastrukturen i Norrbotten och målet är att ge fler tillgång till smarta och mer hållbara transport- och leverans­lösningar. 

2021-04-27

iBoxen placerar ut boxar runt Gamla stan - passerar 100 utplacerade boxar i Stockholm

Infrastrukturföretaget iBoxen bygger just nu upp den nationella infrastrukturen av leverans­boxar som ska göra det smidigare att ta emot och returnera paket­. På fem år ska iBoxen placera ut boxar över hela Sverige, i veckan placerades ytterligare 14 skåp ut runt Gamla stan i Stockholm i samarbete med Stockholms stad.

2021-04-13

iBoxen förstärker teamet med två nyckelrekryteringar

iBoxen, som tidigare i år lanserade den nya öppna nationella infrastruktursatsningen, är på god väg att placera ut sina första 150 boxar runt om i landet. Nu förstärker iBoxen teamet med två nya nyckelmedarbetare i syfte att kunna öka expansionstakten ytterligare.  

2021-03-30

SBC inleder samarbete med iBoxen – 4 000 bostadsrättsföreningar får tillgång till ny leverans­tjänst

Sveriges nya nationella infrastruktur av leverans­boxar – iBoxen – inleder ett samarbete med specialisten på fastighetsförvaltning SBC. Samarbetet ger de 4 000 fastigheter som SBC förvaltar möjlighet att erbjuda sina boende iBoxens oberoende leverans­tjänst.

2021-03-18

iBoxen öppnar upp för transporter av paket­ till boxarna

iBoxen, som är en ny, nationell infrastruktur för att ta emot och returnera paket­, meddelade i början av veckan att man nu placerat ut de första knappa 70 boxarna på Södermalm i Stockholm och i Johanneshov. Från och med nästa vecka öppnar iBoxen upp för leverans­er till boxarna och gör det möjligt för fler transportörer att ansluta sig.

2021-03-16

Nu placerar iBoxen ut de första leverans­boxarna på Södermalm i Stockholm - startskottet för en nationell utrullning

I februari meddelade iBoxen sina planer på att bygga ut en nationell infrastruktur av leverans­boxar för att ta emot och returnera paket­. Nu placerar företaget ut de första knappa 70 boxarna på Södermalm i Stockholm och i Johanneshov.

2021-02-16

Nu lanseras en ny rikstäckande infrastruktur av leverans­boxar i Sverige

Nu lanseras iBoxen, ett företag med ambitionen att sätta ut en rikstäckande infrastruktur av leverans­boxar för att hämta, returnera och skicka paket­. Genom denna nya infrastruktur skapas förutsättningar för mer hållbara transporter.

Presskontakt

Markus Trautmann

Fotograf: Janerik Henriksson, TT

Markus Trautmann
Tel: +46 721-417 417
Email: markus.trautmann@iboxen.com