Skip to main contentSkip to navigationSkip to search

2021-11-01

iBoxen söker drivna affärskvinnor/män

Vi söker nu fler drivna kollegor i Stockholm, Göteborg och Malmö, som ska se till att iBoxens leverans­boxar kan placeras ut i hela landet.

Om tjänsten
I arbetet ingår att söka upp lämpliga samarbetspartners, hitta lämpliga platser, skriva avtal med berörda och ha kontakt med våra externa leverantörer för utplacering av boxarna. Du kommer därmed arbeta upp en långsiktig relation med bland annat fastighetsägare och kommuner.

Vem är du?
Som person ser vi att du är: 

  • Utpräglat affärsdriven, ansvarsfull och utåtriktad
  • Säljfokuserad och engagerad
  • Noggrann, strukturerad och är van vid att planera och arbeta självständigt
  • En person som ser möjligheter snarare än hinder
  • En god lagspelare
  • Modig och har eget driv

Vi ser även att du har flera års relevant arbetserfarenhet inom tex försäljning, logistik eller förvaltning. En fördel för denna tjänst är om du har ett stort nätverk inom fastighetsbranschen och en stor kunskap om e-handel.

Vad iBoxen erbjuder dig
iBoxen har kontor i Göteborg och i centrala Stockholm, men det finns även möjlighet att arbeta i Malmö. Du blir en del av ett mycket engagerat team som just har börjat bygga en världsunik infrastruktur för att hantera 100 000-tals paket­ varje dag. iBoxen erbjuder dig att vara med i uppstarten av ett helt nytt bolag som kommer revolutionera den kraftigt växande e-handeln i Sverige.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten passar väl in på dina kvalifikationer och på vad du vill arbeta med, skicka din ansökan snarast.

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta Calle Keller, COO på iBoxen. calle.keller@iboxen.com eller via telefon: 072-502 27 62.

Det här är iBoxen
iBoxen är ett nystartat företag som bygger en rikstäckande infrastruktur för leverans­boxar utomhus - tillgängliga för alla dygnet runt. Vi investerar stort med målet att alla Sveriges 4,7 miljoner hushåll - i såväl landsbygd som stad - enkelt och bekvämt ska kunna hämta, skicka och returnera sina paket­ via en leverans­box nära sin bostad eller där de dagligen passerar – oavsett vilken sajt de handlar från och vilken transportör som levererar paket­en. Leverans­boxarna kommer att vara ett bekvämt alternativ till ombuds- och hemleverans­er.

iBoxens infrastruktur kan användas av alla transportbolag vilket gör det möjligt för e-handeln att fortsätta växa - på ett mer hållbart sätt. Boxarna leder till färre och kortare transporter på landsbygden och skapar förutsättningen för nattleverans­er med elfordon i städer. Allt för en bättre miljö och tillgänglighet.

iBoxen ägs av grundarna, Fastighets AB Balder och Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB och är finansierat för att bygga ut nätverket med boxar över hela Sverige under åren 2021–2026.

Tillbaka till nyheter