Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Beställ
Kontakt

Beställ

Välkommen till iBoxen! En ny, nationell, infrastruktur för att ta emot och returnera paket­.

iBoxen är en ny, nationell, infrastruktur för att ta emot och returnera paket­. Med smart teknik och programvara från Qlocx möjliggörs en smidig paket­hantering. Nu kan du underlätta vardagen i din bostadsrättsförening genom att beställa ett skåp från iBoxen – exklusivt för din förening!

Leverans­skåpet är drygt 205 centimeter högt, 110 centimeter brett och 70 cm djupt, tillverkat i galvaniserad plåt. Boxarna är byggda för att stå utomhus och har plats för 16 paket­ i olika storlekar.

iBoxens skåp kräver ingen fast installation. Det står stadigt på ett betongfundament, men går lätt att flytta men en handtruck eller en lastbilskran. Strömmen till skåpet kommer från ett batteri med en beräknad livslängd på tio år.

iBoxen skåp öppnas med hjälp av en krypterad engångsnyckel som skickas till mottagaren via Qlocx programvara. Skåpet kommunicerar sedan med mottagaren via Bluetooth. När mottagaren av paket­et befinner sig inom Bluetooth-räckvidd från skåpet kommer den automatiskt upprätta förbindelse med mottagaren, identifiera den krypterade nyckel och i telefonen visa en knapp som mottagaren trycker på för att öppna luckan. När mottagaren sedan stänger luckan är den åter tillgänglig för transportbolagen i systemet.

Vi erbjuder dels publika skåp som står utomhus och fastighetsnära. Men för en ännu smidigare tjänst finns också möjligheten att ställa ut ett fastighetsunikt iBoxen-skåp i din bostadsrättsförening.

Är du förvaltningskund hos SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum AB?
Läs mer om ditt erbjudande här

Fyll i en intresseanmälan