Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Beställ
Kontakt

Nu kan du som kund till SBC få ett förmånligt pris på ett avtal med iBoxen.

Vi erbjuder dels publika skåp som står utomhus och fastighetsnära. Men för en ännu smidigare tjänst finns också möjligheten att ställa ut ett fastighetsunikt iBoxen-skåp i din bostadsrättsförening. 

Leverans­skåpet är drygt 205 centimeter högt, 110 centimeter brett och 70 cm djupt, tillverkat i galvaniserad plåt. Boxarna är byggda för att stå utomhus och har plats för 16 paket­ i olika storlekar.

Det publika skåpet är gratis, allt du behöver göra är att signera ett upplåtelseavtal med iBoxen. Längre ner hittar du ett kontaktformulär där du kan kontakta iBoxen för att upprätta ett avtal.

Vill ni ha en fastighetsunik privat iBox är kostnaden 25 000 kronor per år, men då får ni ett privat ombud utanför huset som bara är för de boende i er förening, boxen är inte öppen för andra att hämta paket­ från. Vill din förening ha en fastighetsunik box gör ni det valet i kontakformuläret längre ner så återkommer vi med ett förslag på hur det kommer att fungera.

Fyll i en intresseanmälan 

Här kan du lätt beställa en box. Fyll i uppgifterna så hör vi av oss. 

Vanliga frågor

Vad är iBoxen?
iBoxen är en ny, nationell, infrastruktur för att ta emot och returnera paket­. Vår infrastruktur är öppen för alla transportörer, och ger förutsättningar för e-handeln att växa på ett hållbart sätt.

På fem år ska vi sätta ut boxar över hela Sverige. Vårt mål är att sätta ut en leverans­­box per 90 hushåll. På så vis får alla Sveriges 4,7 miljoner hushåll - i såväl landsbygd som stad - tillgång till hållbara leverans­er.

Hur mycket kostar det? 
En publik box är gratis. Vill ni ha en fastighetsunik iBox kostar det 25 000 kronor om året.

Vem sköter underhåll av skåpet? 
iBoxen tar ansvar för utplacering, underhåll, klottersanering och eventuell omplacering i de fall boxen behöver flyttas.

Vad tjänar vi på att ställa ut iBoxen?
Ett samarbete med iBoxen gör att du kan erbjuda de som bor i din förening en tjänst som underlättar vardagen, samtidigt som du minskar springet i trappuppgången och är med och bidrar till vår miljö. iBoxen är ett alternativ till utsläppstunga hemleverans­er, och ett komplement till ombudsleverans­er, med en högre tillgänglighet och bättre närhet. I praktiken får din förening ett eget ombud utanför dörren.

Kontakta oss

Växel telefonnummer: 08- 522 705 50

Besöksadress

iBoxen Infrastruktur
Birger Jarlsgatan 57 A
113 56 Stockholm

Postadress

iBoxen Infrastruktur
Tulegatan 2
113 58 Stockholm