Skip to main contentSkip to navigationSkip to search

Nu kan du som kund till SBC få en leverans­box från iBoxen helt utan kostnad.

Vi erbjuder marknadens enda leverans­boxar, som är öppna för alla transportörer. Boxarna står utomhus och är alltid tillgängliga så att boende kan man hämta, och snart även skicka och returnera, paket­ den tid på dygnet som passar dem. Nu har du möjligheten att få iBoxen till i din bostadsrättsförening. Dessutom kan alla boende använda boxarna för lokal byteshandel, där boende kan lämna och hämta varor, nycklar eller annat via iBoxen.

Boxen är 220 centimeter hög, 110 centimeter bred och 70 cm djup.. Boxarna är tillverkade i galvaniserad plåt och konstruerade för att stå utomhus. iBoxens box har plats för 16 paket­ i olika storlekar.

Leverans­boxen är helt kostnadsfri, allt du behöver göra är att signera ett upplåtelseavtal med iBoxen och avvara en markyta på 0,8 kvm. Via formuläret nedan kan du kontakta iBoxen för att få en box i ditt område.

Fyll i en intresseanmälan 

Här kan du lätt beställa en box. Fyll i uppgifterna så hör vi av oss. 

Vanliga frågor

Vad är iBoxen?
iBoxen är en ny, nationell, infrastruktur för att ta emot och returnera paket­. Vår infrastruktur är öppen för alla transportörer, och ger förutsättningar för e-handeln att växa på ett hållbart sätt.

På fem år ska vi sätta ut boxar över hela Sverige. Vårt mål är att sätta ut en leverans­­box per 90 hushåll. På så vis får alla Sveriges 4,7 miljoner hushåll - i såväl landsbygd som stad - tillgång till hållbara leverans­er.

Vem sköter underhåll av skåpet? 
iBoxen tar ansvar för utplacering, underhåll, klottersanering och eventuell omplacering i de fall boxen behöver flyttas.

Vad tjänar vi på att ställa ut iBoxen?
Ett samarbete med iBoxen gör att du kan erbjuda de som bor i din förening en tjänst som underlättar vardagen, samtidigt som du minskar springet i trappuppgången och är med och bidrar till vår miljö. iBoxen är ett alternativ till utsläppstunga hemleverans­er, och ett komplement till ombudsleverans­er, med en högre tillgänglighet och bättre närhet. I praktiken får din förening ett eget ombud utanför dörren.

Kontakta oss

Växel telefonnummer: 08- 522 705 50

Besöksadress

iBoxen Infrastruktur
Birger Jarlsgatan 57 A
113 56 Stockholm

Postadress

iBoxen Infrastruktur
Tulegatan 2
113 58 Stockholm