Skip to main contentSkip to navigationSkip to search

Bostadsrätter  

Nu kan din bostadsrättsförening få en leverans­box från iBoxen helt utan kostnad! 

iBoxen är den enda oberoende aktören som utvecklar en rikstäckande och öppen infrastruktur av leverans­­boxar där konsumenter kan hämta och framöver även returnera varor, oberoende av handlare och transportör. Med iBoxen placerad utanför fastigheten får ni ett paket­ombud vid ert kvarter, som underlättar vardagspusslet för alla boende. Dessutom kan du använda boxen till att exempelvis; sälja begagnade varor, lägga ut nyckel till hantverkare eller låna en borrmaskin från grannen. iBoxen kräver inget bygglov eftersom den går på batteri. Det enda som behövs är en markyta utomhus på 0,8 kvm.

Under 2020 hanterades det varje dygn 1,2 miljoner paket­­ i Sverige enligt Post- och Telestyrelsen. Inom ett par år kommer den siffran att ha fördubblats. Med andra ord kommer alla att vara beroende av e-handel i framtiden och därför är detta en oerhört viktig fråga för samhällsbyggnaden i Sverige.

Hur funkar iBoxen? Pandemin har skyndat på näthandelns tillväxt och allt fler kommer shoppa online i framtiden. Det ställer nya krav på infrastrukturen för paket­­leverans­­er. Leverans­­boxarna minskar antalet körda mil, sparar på miljön och är smidig för både konsumenter och handlare. 

Läs mer om hur iBoxen funkar - steg för steg

"Hela processen var väldigt smidig"

För att minska transporterna och öka säkerheten har BRF Slottsallén i Bromma låtit placera en leverans­­box från iBoxen. Nu kan de boende hämta sina paket­­ ett stenkast från hemmet.

"Den öppna infrastrukturen är det bästa för konsumenterna"

– Per Ljungberg, vd på Svensk Digital Handel 

Det krävs nya lösningar för att möta konsumenternas högre krav på smidighet när allt fler shoppar online. Med strategiskt placerade leverans­­boxar kan kunderna enkelt hämta ut sina paket­­ runt hörnet.

Nu kan vem som helst använda iBoxen! 

Nu kan du enkelt låna verktyg av grannen, lämna nyckeln till hantverkaren eller överraska någon du gillar med en present. Vi har nämligen öppnat våra boxar för alla. Förutom att hämta det du handlar på nätet kan du nu använda iBoxen för överlämning av prylar, tillfällig förvaring, byten, lån eller försäljning av varor.

Boka lucka

Fyll i en intresseanmälan

Här kan du lätt beställa en box. Fyll i uppgifterna så hör vi av oss.