Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Beställ
Kontakt

Beställ

Välkommen till iBoxen! En ny, rikstäckande infrastruktur för att ta emot och returnera paket­­.

iBoxen bygger ett rikstäckande nät av leverans­boxar, som alla transportörer kan leverera till. Som konsument ska du kunna ta emot och returnera paket­­ nära din bostad eller där du dagligen passerar. Med smart teknik och programvara från Qlocx kan du enkelt och bekvämt hämta (och snart även skicka) dina paket­ från iBoxen. Underlätta vardagen för de boende i din bostadsrättsförening genom att beställa ett leverans­box från iBoxen!

Läs mer om hur iBoxen fungerar.

Leverans­boxen är 220 centimeter hög, 110 centimeter bred och 60 cm djup, tillverkat i galvaniserad plåt. Boxarna är byggda för att stå utomhus och har plats för 16 paket­­ i olika storlekar.

iBoxens boxar kräver ingen fast installation. Den står stadigt på ett betongfundament, men går att flytta med en handtruck eller en lastbilskran. Strömmen till boxen kommer från ett batteri med en beräknad livslängd på tio år.

iBoxen öppnas med hjälp av en digital, krypterad engångsnyckel, som skickas till mottagaren via iBoxens app. Boxen kommunicerar sedan med mottagaren via Bluetooth. När mottagaren av paket­­et befinner sig inom räckvidd från boxen kommer den automatiskt upprätta förbindelse med mottagaren, identifiera den krypterade nyckeln och i appen visa en knapp som mottagaren trycker på för att öppna luckan. När mottagaren sedan stänger luckan är den platsen åter tillgänglig för ett nytt paket­.

Läs om hur iBoxen öppnar upp för cirkulär ekonomi

Är du förvaltningskund hos SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum AB?
Läs mer om ditt erbjudande här

Här kan du läsa om varför BRF Slottsallén i Bromma valt iBoxen.

Fyll i en intresseanmälan