Skip to main contentSkip to navigationSkip to search

2021-10-07

iBoxen rekryterar chef för produkt- och tjänsteutveckling

Infrastrukturbolaget iBoxen, som bygger upp ett rikstäckande och leverantörsoberoende leverans­­boxnätverk, har rekryterat Måns Ljungmark som chef för produkt- och tjänsteutveckling.

iBoxen fortsätter att bygga en rikstäckande infrastruktur för leverans­boxar utomhus. Majoriteten av Sveriges alla logistikbolag har anslutit sig till infrastrukturen, vilket innebär att allt fler konsumenter enkelt och bekvämt kan hämta sina paket­ nära sin bostad eller på andra centrala platser. För att säkerställa en kundupplevelse i toppklass och skapa ett mervärde för alla aktörer i det logistiska ekosystemet – konsumenter, e-handlare, logistikbolag, fastighetsägare och kommuner - har iBoxen anställt Måns Ljungmark chef för produkt- och tjänsteutveckling. 
 
– Med Måns Ljungmark har vi ännu en nyckelrekrytering på plats. Måns kommer arbeta tätt ihop med iBoxens samarbetspartners och med affärsutvecklingen i bolaget, säger Anders Holm CCO och grundare iBoxen. 

Måns har en gedigen erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling och har bland annat arbetat inom Scania och Electrolux. Närmast kommer Måns från rollen som Head of Peace of Mind på Electrolux med ansvar för produkter och lösningar till konsument på eftermarknaden.  

– Jag ser en enorm potential i den rikstäckande infrastruktur som iBoxen bygger ut. Det känns riktigt kul och utmanade att få vara med på denna resa. Med våra leverans­boxar kan vi förutom e-handelsleverans­er och returer skapa fler flexibla lösningar som underlättar vardagen för såväl privatpersoner som företag, säger Måns Ljungmark.

Tillbaka till nyheter

Presskontakt

Markus Trautmann

Markus Trautmann

Tel: +46 721-417 417
Email: markus.trautmann@iboxen.com