Skip to main contentSkip to navigationSkip to search

2022-09-02

Så hjälper iBoxen till med livspusslet

Anställda vill kunna lösa vardagsbestyren i anslutning till arbetsplatsen. Fastighetsägaren Technopolis satsar på att erbjuda hyresgästerna en fullservicelösning och har placerat två iBoxen utanför sin kontorsfastighet i Gårda, Göteborg. "Vi på Technopolis vill ge våra hyresgäster de bästa förutsättningarna för att få ihop vardagen, och som en del i detta har vi nu valt att ta nästa steg genom iBoxen", säger Johanna Bergendahl, Account Manager på Technopolis Gårda.

Technopolis är ett internationellt fastighetsbolag som hyr ut kontorslösningar till företag. Fastigheten i Göteborg har en strategiskt bra placering i Gårda och intill Ullevi stadion. Här erbjuds hyresgästerna ett flertal servicetjänster med syftet att underlätta vardagen för dem som arbetar i fastigheten.

Läs mer om fastigheten i Gårda.

I takt med näthandelns utveckling har efterfrågan kring smidiga paket­lösningar också ökat hos hyresgästerna.

– Våra hyresgäster är mycket angelägna om att erbjudas tidseffektiva lösningar och flertalet av dem har framfört önskemål kring denna typ av tjänst.

– Samhället i stort bygger numera på att vardag och arbetsliv ska fungera snabbt och smidigt, något som vi hoppas att iBoxen ska bidra till, säger Johanna Bergendahl.  

Technopolis Gårda såg över olika lösningar men fastnade för iBoxen, som har en unik boxlösning. Alla transportbolag kan leverera till iBoxen, den placeras utomhus och dessutom är den kostnadsfri för fastighetsägaren.

– Boxarna placeras utomhus och kräver inga direkta investeringar av oss som fastighetsägare. Dessutom är många transportbolag anslutna till iBoxen, så helheten kändes som en bra lösning, säger Johanna Bergendahl.

Det var i juni som två iBoxen placerades i nära anslutning till Technopolis Gårdas entré och genom dessa finns nu möjligheten att hämta ut paket­ i anslutning till arbetsplatsen.

Det som särskiljer iBoxen från andra boxlösningar, förutom att den är öppen för alla transportbolag, är att den står utomhus nära där människor bor och jobbar. De som får en leverans­ behöver därmed inte förhålla sig till en butiks öppettider.

iBoxen är dessutom öppen för alla. Såväl privatpersoner som småföretagare och fastighetsägare kan använda boxarna för exempelvis sälja begagnade varor, lämna över reservdelar eller nycklar.

 Idag finns iBoxens 1 200  leverans­boxar i 51 av Sveriges största kommuner. Bland annat i Gävle, Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Lund, Linköping, Malmö, Norrköping, Jönköping, Stockholm, Södertälje, Uppsala och Örebro.

Mer info om hur du kan beställa iBoxen till din fastighet.

Tillbaka till nyheter

Läs mer om: iBoxen - så funkar det

En del av hållbar E-handel

Presskontakt

Markus Trautmann

Markus Trautmann

Tel: +46 721-417 417
Email: markus.trautmann@iboxen.com